Het geheim van Nancy

Ik ben Nancy en train al ruim een jaar bij Collin. Via een Facebookbericht ben ik bij hem terecht gekomen en het is zo goed bevallen dat ik gebleven ben.

Ik heb voor Fitgeheim gekozen omdat het voor mij het beste werk als ik een stok achter de deur heb. Daarom volg ik personal training en doe ik mee aan de bootcamp. Het fijne aan de personal training is dat ik iemand heb die mij gewoon even eerlijk een spiegel voorhoudt maar ook die me kan coachen en begeleiden om mijn doelen te halen. En ik vind dat Collin dit goed doet, hij heeft een balans in het coachen; soms een schouderklopje maar soms ook eerlijk en recht voor z’n raap. Dat helpt mij om door te zetten.

Mijn doel is om fitter, slanker en gezonder worden. Dat gaat soms met vallen en opstaan maar door de begeleiding van Collin kan ik het goed volhouden.

Ik hield niet zo van sport maar dat is nu echt onderdeel van mijn leven. Ik heb zelfs plezier in de personal training en de bootcamp. Ik vind de combinatie heel erg leuk en fijn trainen. De gezelligheid de variatie tijdens de groepstraining en de persoonlijke één op één aandacht tijdens de personal training vind ik een top combi. Daardoor blijft het ook mijn interesse houden.

Het fijnste vind ik de manier van communiceren door Collin, zijn trainingsschema’s en creatieve oplossingen in de corona tijd. Zijn oplossingen om toch aan mijn doelen te werken vind ik super. 

Ik kan Collin aanbevelen als je je doelen wilt bereiken. Je hebt echt even iemand die goed kijkt naar je training in combinatie met je houding en voeding. En ik vind dat Collin dit op een prettige, eerlijke maar laagdrempelig manier doet. Dat heeft er voor gezorgd dat ik een sterker, gezonder en krachtiger leven heb. Ik ben vele malen fitter, leniger sterker en slanker dan toen ik net begon!

Mijn geheim is… Elke dag wegen zonder elke meting een waardeoordeel te geven. Ik bespreek wekelijks mijn voortgang op basis van een gemiddelde. Maar omdat ik elke dag op de weegschaal sta blijf ik mij bewust van het resultaat dat ik al behaald heb en wat ik wil behalen. Zo houd ik mijzelf scherp.