Harderwijk, Ermelo en Apeldoorn

Bootcamp

Bootcamp: krachtiger, energieker en fitter worden in een kleine groep

5 jaar ervaring als trainer
Nummer 3 schermen tussen 2009 en 2015
11 bootcamps per week
Coronaproof
Voedingsadvies op basis van jouw wensen en voorkeuren

Bootcamp

In een kleine groep werken aan een krachtiger, energieker en fitter lichaam? Met een programma dat past bij jouw lichaam werk je aan je conditie en om je doelen te bereiken. Tijdens de bootcamp begeleid ik jou, stimuleer je en let op je lichaamshouding, zodat je op een gezonde manier traint.

Met onze bootcamp train je samen in kleine groepen van maximaal 12. Vaak doe je dezelfde oefeningen, maar wel afgestemd op jouw lichaam. Onze bootcamp is een beetje anders dan anders; wij rennen en springen niet en je wordt niet vies van door de modder kruipen. Maar we werken samen aan een persoonlijk programma voor jou. Ook krijg je van mij voedingsadviezen die passen in jouw (gezins)leven. Ben jij klaar voor jouw fitste leven?

Welke vorm van bootcamp past bij jou?
Kies jij voor bootcamp of past de combinatie bootcamp met personal training beter bij jou?

Fitgeheim

Bootcamp

Sport je graag in kleine groepen? Past een sportmoment ’s ochtends vroeg of juist ’s avonds laat goed in jouw leven? Dan past bootcamp goed bij jou: er zijn 11 momenten per week dat je aan kan sluiten. We staan heerlijk in het zonnetje of onder een afdak als het slecht weer is en rennen, springen en met banden gooien doen we ook niet. We dagen jouw hele lichaam in deze workout uit met onze Fitgeheim methode.

Bootcamp neem je per maand af vanaf €39 bij jaarafname.

Fitgeheim

Bootcamp en personal training

Wil je graag de gezelligheid van groepstraining combineren met een personal training waarbij de focus meer op jou ligt? Kies dan voor bootcamp in combinatie met personal training. Ook dat kan. Op deze manier train je gericht aan je eigen doelen in de personal training en ervaar je het groepsgevoel bij de bootcamp. Zo helpen we je op weg naar jouw fitste leven!

De combinatie van personal training met bootcamp neem je maandelijks af vanaf €199 bij jaarafname.

Gratis proefles

Benieuwd of een bootcamp of personal training bij jou past? De eerste les krijg je gratis van mij. Helemaal vrijblijvend en zoveel mogelijk passend bij jouw lichaam en conditie.

 

Wil je meteen aan de slag met een workout? Download dan mijn video met een aantal basisoefeningen.

Bootcamp: groepstraining op locatie, binnen en buiten

Sport jij het liefst in een kleine groep? Met bootcamp sport je altijd in een groepje van maximaal 12 personen. Samen sporten motiveert en is gezellig. Bootcamp geef ik bij ons of bij jou op locatie, binnen of buiten. Elke training krijg je als groep verschillende oefeningen, maar wel op eigen niveau en altijd rekening houdend met blessures en wat jouw lijf aan kan. Zo blijft de training afwisselend, uitdagend en passend bij jouw lijf.

 

Daarnaast krijg je van mij voedingsadvies, zodat jouw bootcamp nog krachtiger wordt. Voeding heeft met een groot gedeelte met bewuste keuzes te maken. Ik help jou om lekker en gezond te eten op een manier die past bij jou en je levensstijl.

Wat kun je van mij verwachten?

 • Deskundige en persoonlijke begeleiding
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Voedingsadviezen gericht op jouw leefstijl
 • Training op tijden die bij jouw (gezins)leven passen
 • Online mogelijkheden
 • Een stok achter de deur
 • Oefening aanpassen aan jouw lijf en mogelijkheden
 • Wij zetten altijd een stapje extra

Wat levert bootcamp jou op?

 • Een fit en krachtig lichaam
 • Meer energie, zodat je je kan bezig houden met waar je goed in bent
 • Sporten met plezier
 • In groepsverband je conditie en spierkracht verbeteren
 • Op eigen niveau trainen
 • Binnen of buiten trainen
 • Hogere sportmotivatie
 • Beter belastbaar, geen blessures meer
 • Een gezonde levensstijl

Veelgestelde vragen

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een krachtversterkende training in groepsverband. Tijdens deze training gaan we aan de slag met krachttraining om fitter en sterker te worden. Er zijn mogelijkheden voor binnen en buiten. De training bestaat uit verschillende oefeningen met verschillende materialen. Wij gebruiken veel elastieken, kettlebells en watertassen (aquabags). Wij doen niet aan rennen tijdens de training. De training is altijd een full-body training. Je traint dus je hele lichaam.

Gaan we door de modder rollen en met boomstammen gooien?

Nee, wij gooien niet met boomstammen en rollen door de modder laten we graag over aan dieren. Soms moet je wel een oefening op de grond doen. Dit doen we op een matje op een droge ondergrond.

Moet ik rennen?

Nee, zelfs de warming up is zonder hardlopen. Je mag natuurlijk altijd op de fiets of hardlopend naar de training komen. Tijdens de training focussen wij ons op andere oefeningen.

Is bootcamp of trainen in een groep geschikt voor mij?

Als je het gezellig vindt om met andere te sporten en het leuk vind om elkaar positief te stimuleren dan ben je welkom en pas je in de groep.

Wij trainen in een kleine groep. Daarom is er veel aandacht voor beginners en uitvoering van de oefeningen. De groep bestaat uit een mix van gevorderde en beginnende sporters. Wij passen de training aan zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Wat is het voordeel van bootcamp?

Door te trainen in een groep heb je een stok achter de deur. We verwachten dat je er bent en mee doet. Daarom zeg je minder snel af. Daarnaast is er een ervaren trainer die met je meekijkt en je helpt als je ergens moeite mee hebt.

Wat kan trainen in een groep voor mij betekenen?

Gezellig trainen met andere mensen op een afgesproken tijdstip. Je komt er achter dat je niet de enige bent die sommige uitdagingen ervaart. Het is fijn om met gelijkgestemden te trainen.

Ook als gevorderde zal je uitdaging genoeg hebben omdat veel oefeningen op verschillende niveaus gedaan worden. Zo traint iedereen op zijn eigen niveau maar toch in een groep.

Hoeveel personen zitten er in een groep?

De groep heeft een maximale grootte van 12 personen. Meestal zijn er 6 tot 8 deelnemers per training.

Ik wil afvallen, is bootcamp dan iets voor mij?

Jazeker. Krachttraining is erg geschikt voor afvallen. Door de stok achter de deur zal je sneller en langduriger resultaat hebben. En… als je vragen over voeding hebt dan is de personal trainer altijd dichtbij om even met je mee te denken.

Ik wil niet afvallen maar fitter worden, is bootcamp dan iets voor mij?

Zeker, bootcamp kan erg geschikt zijn als je fitter wilt worden. We doen verschillende oefeningen waardoor je je het gevoel krijgt in de ochtend je bed uit te willen springen.

Ik wil bodybuilden, is bootcamp dan iets voor mij?

Nee, als je naast je bodybuilden ook wat moeilijkere bewegingen en algemene fitheid wilt trainen dan kan bootcamp een goed alternatief zijn. Maar als je écht wilt focussen op geïsoleerd trainen en bodybuilden dan is bootcamp niet geschikt.

Ik wil personal training en bootcamp, kan dat gecombineerd?

Jazeker. Dit wordt zelfs heel vaak gedaan. De personal training versterkt de bootcamp en de bootcamp zorgt ervoor dat je in de personal training sessies sneller vooruit gaat. Zo bereik je nog sneller bij je doel.

Ik heb een blessure of beperking, kan ik dan mee doen?

Dat kan zeker. Schouderblessures, slechte knieën, pijnlijke ruggen en zelfs een kunstheup het kan allemaal. Wel is het verstandig om even de tijd te nemen dit te bespreken zodat we er rekening mee kunnen houden en kunnen aanpassen waar nodig.

kan ik ook samen met een vriend(in) trainen?

Zeker, jullie zijn welkom. Je kan hier een proefles aanvragen

Kan ik ook met een privé groepje bootcamp doen?

Ja, dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden voor. Om dit te bespreken kan je even contact opnemen via …

Wanneer kan ik komen trainen?

Er zijn op dit 11 verschillende tijden en er komen er nog steeds meer bij. De vroegste beginnen om 06.30 uur in de ochtend en de laatste starten om 20.00 uur in de avond. Voor de actuele tijden van de bootcamps kijk je hier

We spreken af welke tijd(en) je er elke week zal zijn. Het is niet erg als je een keer niet kan, maar we verwachten wel dat je er meestal bent. Zo is het minder vrijblijvend en heb je dus een extra stok achter de deur.

Welke kosten zijn ermee verbonden?

Bootcamp kan vanaf €47,50 per maand. Hierbij kan je 1x per week komen trainen als je je inschrijft voor 12 maanden. Wil je maandelijks opzeggen? Dan kan, dan betaal je €55 per maand.

Wil je twee keer of vaker komen trainen? Dan betaal je €89 per maand. Schrijf je je in voor 12 maanden, dan krijg je €10 korting en betaal je dus €79 per maand. Met dit abonnement mag je dus zo veel bootcamps volgen als je wilt.

Hoe betaal ik?

De bootcamps worden in principe geïncasseerd aan het begin van de maand. Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk.

Hoe vaak ‘moet’ ik bootcamp doen?

Je moet niets. Sommige deelnemers doen graag een andere sport naast bootcamp. Dan kan 1 keer per week een mooie aanvulling zijn. Degene die naast bootcamp geen andere sport doen zien we vaak 2 of 3 keer per week.

Zit ik er een jaar aan vast?

Nee, je kan maandelijks opzeggen. Wel krijg je korting als je wel een commitment voor een jaar aangaat.

Hoe lang duurt een training?

Een training duurt tussen de 45 en 60 minuten. Op dit moment duren de trainingen meestal 45 minuten zodat er geen groepsvorming ontstaat bij de inloop voor het volgende uur.

Wat doen we tijdens de bootcamp?

We doen heel veel verschillende oefeningen voor het hele lichaam. De oefeningen zijn gericht op kracht, buikspieren en een beetje conditie. We gaan niet rennen en door de modder rollen. Dat wil niet zeggen dat je er niet moe van kan worden. Dus bereid je voor.

Hoe moet ik mij kleden?

Er zijn mogelijkheden voor binnen en buiten. Binnen is een schone sportschoen, sportbroek en T-shirt voldoende. Neem als je het prettig vind een handdoek en flesje water mee.

Als je meedoet aan de buitentraining dan is het verstandig om in laagjes te kleden. Zorg ervoor dat je sportschoenen een sportbroek en een T-shirt aan hebt. Een vestje dat je aan en uit kan doen is verstandig. Zeker in de herfst en lente, dan is het weer erg wisselend.

Ik wil beter worden in… hardlopen, voetballen, golfen… Heeft groepstraining dan zin?

Ja, de meeste deelnemers doen om die reden juist krachttraining in een groep. We trainen verschillende bewegingen waardoor je bijvoorbeeld sneller word, stabiele gewrichten krijgt en een sterkere romp. Daardoor kan je beter presteren in andere sporten.

Wat doet de trainer?

De trainer heet je welkom en zet de spullen klaar. Vervolgens geeft hij de warming up en doet de oefeningen voor. Daarna loopt hij rond om je te helpen de oefeningen goed uit te voeren. Daarnaast motiveert hij je om net dat stapje extra te zetten.

Wie is de trainer?

De personal trainer is Collin Oosthof. Vanuit zijn ervaring in de topsport schermen (top 3 van Nederland en hij is Nederlands Kampioen Team Schermen) en zijn liefde voor ondernemerschap heeft hij FITGEHEIM opgericht: hoe je doelgericht een gezond en vitaal lichaam kunt krijgen door er op de juiste manier aan te werken. Wat hij naast bierbrouwen nog meer voor bijzondere hobby (voor een personal trainer) heeft en wat hem nog meer anders maakt lees je hier

Kan ik naast bootcamp ook een andere sport doen?

Veel deelnemers van de bootcamp doen naast deze training nog hardlopen, golfen of vechtsport. Wij bieden naast bootcamp ook personal training.

Zijn er ook andere opties?

Naast de bootcamps op de vaste tijden zijn er mogelijkheden voor een privégroep met bijvoorbeeld collega’s, vrienden of buren. Dat kan hier bij ons maar ook op een externe locatie.

Wanneer zie ik resultaat?

De meeste deelnemers merken in een aantal weken dat ze beter slapen, makkelijker opstaan, trap lopen en lekkerder in hun vel zitten.

Over Fitgeheim

Jou helpen om krachtig en fit te worden. Dat is waar ik me met Fitgeheim elke dag met passie voor inzet.

Als Nederlands Kampioen Team Schermen zet ik mijn sportervaring, kennis over gezonde voeding en liefde voor het ondernemerschap in om jou te helpen je doelen te bereiken. Elke personal training draait om jou. Bij de start kijken we waar je staat en waar je aan je aan wilt werken.

Ik ben graag de stok achter de deur om jou te motiveren en praktische tips te geven, zodat jij de fitste en krachtigste versie van jezelf wordt.

Neem contact op
Fitgeheim

Bootcamp: ook zakelijk mogelijk

Vanaf 1x per week

11 bootcamp momenten per week

Voedingsadvies

Maximaal 12 personen in een groep

Oefeningen afgestemd op jouw lijf en blessure(s)

Kracht- en conditietraining

Buiten, binnen of online

Gezinskorting mogelijk

 

Vanaf €39 per persoon per maand

Fitgeheim

Personal training met bootcamp

Onbeperkte bootcamp mogelijkheden

Personal training en bootcamp

Kracht- en conditietraining

Personal training 1 op 1 of in duo’s

Op maat gemaakt plan

Voedingsadviezen

Maandelijks opzegbaar

Persoonlijke begeleiding

 

Vanaf €199 per maand bij jaarafname

Contact met Collin

Heb je vragen over de lessen of wil je weten of mijn trainingen bij jou passen?

Fitgeheim Blog