Harderwijk, Ermelo en Apeldoorn

Personal training

Personal training: word fit en krachtig met een persoonlijk programma

5 jaar ervaring als trainer
Nummer 3 schermen tussen 2009 en 2015
Onbeperkte mogelijkheden
1 op 1 of in duo's
Voedingsadvies op basis van jouw wensen en voorkeuren

Personal trainer in Harderwijk, Ermelo en Apeldoorn die jou helpt fit, krachtig en energiek te worden

Personal training die persoonlijk en speciaal op maat is voor jou. Jouw lichaam is uniek, net als jouw wensen en doelen. Misschien zoek je meer plezier in het sporten of zoek je een manier om gemotiveerd te blijven. Ik leer jou kennen en help jou om jouw doelen te bereiken.

Met personal training bereik jij jouw doelen die we samen zullen bespreken. Met een persoonlijk programma werken we daar aan. Ik begeleid jou, coach jou en geef je voedingsadviezen die passen bij jouw (gezins)leven. Ben jij klaar voor jouw fitste leven?

Welke vormen van personal training kun jij kiezen?
Als personal trainer bied ik verschillende soorten van personal training aan. Zo kun jij kiezen wat het beste bij jou past.

Fitgeheim

Personal training
1 op 1

Wil je graag privé training krijgen? Kies dan voor personal training 1 op 1: alle aandacht en focus ligt op jou.

Tijdens de gratis intake bepalen we samen wat jouw doel is en hoe we daar gaan komen. Ideaal als je wilt afvallen of sterker wilt worden. Ik help je hierbij omdat het belangrijk is niet uit het oog te verliezen waarom dit doel zo veel voor je betekent. Dit blijft tussen ons; ons fitgeheim. Vervolgens gaan we samen aan de slag met de bewezen Fitgeheim Methode en ga je jouw doelen zeker halen!

Personal training 1 op 1 neem je al af voor €55 per uur.

Fitgeheim

Personal training duo

Sport jij graag samen met een vriend(in) of je partner? Dan past personal training in een duo’s bij jou.

Samen sporten is goed voor je vriendschap of (zakelijke) relatie. Je leert elkaar écht kennen en motiveert elkaar zo nog beter om het beste uit elkaar te halen. Wil je wel graag in duo’s werken aan jouw persoonlijke doelen maar niet met een bekende? Dat is ook mogelijk, dan zoek ik iemand waarmee je kan trainen met vergelijkbare doelen en die bij jou past.

Personal training in duo’s neem je per persoon af vanaf €32,50 per uur bij jaarafname of €37,50 als je maandelijks wilt opzeggen

Fitgeheim

Bootcamp en personal training

Wil je graag personal training in combinatie met bootcamp? Ook dat kan.

Op deze manier train je gericht aan je eigen doelen in de personal training en ervaar je het groepsgevoel bij de bootcamp. Je krijgt de personal training privé of in tweetallen bijvoorbeeld een vriend(in) of familielid. Handig als je soortgelijke doelen hebt maar dat is niet perse nodig: ik zorg ervoor dat ik een persoonlijke training voor je maak terwijl je samen traint.

Deze meest gekozen combinatie van personal training met bootcamp neem je maandelijks af vanaf €199 per persoon bij jaarafname.

Gratis proefles

Benieuwd of een bootcamp of personal training bij jou past? De eerste les krijg je gratis van mij. Helemaal vrijblijvend en zoveel mogelijk passend bij jouw lichaam en conditie.

Wil je meteen aan de slag met een workout? Download dan mijn video met een aantal basisoefeningen.

Voedingsadviezen om jouw personal training nog krachtiger maken

Lekker en gezond eten wat past bij jou en jouw levensstijl. Ik geloof in voedingsadviezen waarbij je kan blijven mee eten met je gezin, kan BBQ’en (net zoals ik) en waarbij je geen apart menu hoeft klaar te maken. Voeding heeft met een groot gedeelte met bewuste keuzes te maken. Naast een persoonlijk programma voor het sporten, zal ik jou daarom helpen om gezonde en lekkere voedingskeuzes te maken.

Bij voorkeur geven we je geen dieet of menu maar kies jij zelf en help ik je bij het maken van je eigen keuzes!

Wat kun je van mij verwachten?

 • Deskundige en persoonlijke begeleiding
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Voedingsadviezen gericht op jouw leefstijl waardoor je gezond, maar vooral lekker blijft eten
 • Training bij ons op locatie of bij jou aan huis
 • Training op tijden die bij jouw (gezins)leven passen
 • Een stok achter de deur

Wat levert personal training jou op?

 • Een fit en krachtig lichaam
 • Meer energie, zodat je je kan bezig houden met waar je goed in bent
 • Afvallen en sterker worden
 • Nooit meer een jo-jo effect
 • Hogere sportmotivatie
 • Betere belastbaarheid, geen blessures meer
 • Een gezonde levensstijl

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor personal training en krachttraining in groepen (bootcamp). Vrij trainen is niet mogelijk bij Fitgeheim.

Is personal training geschikt voor mij?

Personal training is geschikt voor iedereen die in zichzelf wil investeren. Of je nou wilt afvallen, aan wilt komen, sterker wilt worden of fitter wil zijn. Met personal training werk je 1 op 1 met een trainer aan jouw doelstelling, wij helpen je tijdens een intake dit helder voor jezelf te maken

Ik wil graag personal training maar ook groepstrainingen, kan dat?

Zeker, wij hebben de mogelijkheid om naast personal training ook krachttraining te doen. Deze groepen hebben wij voor het gemak bootcamp genoemd. Hoe dit eruit ziet lees je HIER

Kan ik ook in een groepje personal training doen?

Om personal training iets betaalbaarder te maken bieden wij ook personal training in een groepje van 3 aan. Dat betekend dat er naast jou misschien nog 1 of 2 andere ook personal training volgen. Wij zorgen ervoor dat je traint met iemand die hetzelfde doel heeft en ongeveer hetzelfde niveau heeft. Zo blijft het leuk!

Kan ik ook samen met een vriend(in) trainen?

Ja dat kan! Je kan personal training ook met een twee of drietal doen. Ook als jullie doelen niet (helemaal) gelijk zijn kan je samen personal training doen omdat je allebei (soms) andere oefeningen doet en soms weer samen. Je kan duo personal training doet met je partner, een vriend of vriendin of een bijvoorbeeld een collega.

Moet ik op een dieet? Wat mag ik eten?

Wij zijn geen voorstander van het klassieke diëten. Wij willen je wel graag alles leren wat wij weten. Daardoor leer je zelf keuzes maken. In principe mag je alles eten. Juist als je eet wat je lekker vindt zal je het langer volhouden. Dat is slim met voeding om gaan! Voor mij betekent slim met voeding omgaan dat ik wil genieten van een low en slow barbecue met een eigen gebrouwen biertje. Waarom zou dat niet kunnen?

Ik wil beter worden in… hardlopen, voetballen, golfen… Heeft personal training dan zin?

Ja zeker. Als je naast je ‘gewone training’ specifiek sterker, sneller of beter wilt worden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat Collin topsporter is geweest kijkt hij op een andere manier naar krachttraining als ondersteuning van jouw sport. In overleg bepalen we dan hoe we jouw sterktes sterker maken en je zwaktes minder zwak. Ik heb er zin in jouw beter te laten presteren!

Ik ben hardloper, golfer of doe al een andere sport, heeft personal training dan zin?

Ja zeker. Als je naast je ‘gewone training’ specifiek sterker, sneller of beter wilt worden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat Collin topsporter is geweest kijkt hij op een andere manier naar krachttraining als ondersteuning van jouw sport. In overleg bepalen we dan hoe we jouw sterktes sterker maken en je zwaktes minder zwak. Ik heb er zin in jouw beter te laten presteren!

Ik heb een blessure of beperking, kan ik dan trainen met een personal trainer?

Juist als je hele specifieke klachten, blessures of beperkingen hebt is het werken met een personal trainer erg geschikt. Wij kunnen je helpen het meeste uit de training te halen en om te gaan met de (tijdelijke) beperking. Wel is het belangrijk dit van te voren aan te geven omdat wij ook niet overal verstand van hebben. Onze ervaring leert dat we in overleg met jou en/of je behandelaar een erg goed plan kunnen maken.

Ik wil bodybuilden, kan ik dan bij FITGEHEIM terecht?

Nee, wij zijn niet goed in bodybuilding. Wij zijn goed in mensen helpen met afvallen, sterker en fitter worden. Wil je gespierder of slanker worden? Dan ben je bij ons wel aan het juiste adres. Maar échte bodybuilding is heel specifiek en daar zijn wij niet goed in. En stiekem vinden wij bodybuilding ook niet leuk. Sterker, fitter en slanker worden wel!

Ik wil niet afvallen maar fitter worden, is personal training dan iets voor mij?

Zeker, personal training kan erg geschikt zijn als je fitter wilt worden. Maar eerst willen we dan graag weten wat jij bedoelt met ‘fitter worden’. Dan maken we een persoonlijk uitdagend plan om dat te bereiken.

Ik wil afvallen, is personal training dan iets voor mij?

Ja, personal training is erg geschikt om af te vallen. Door de wekelijkse check-ups heb je echt een stok achter de deur. Daarnaast helpt de personal trainer je met slimme manieren om met voeding te spelen zodat het makkelijker is om het afvallen vol te houden.

Heb ik een opzeg termijn?

Ja, er geld standaard een opzegtermijn van 1 maand, tenzij anders afgesproken.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag iemand meenemen. Ook al je voor het eerst komt. Dit noemen wij duo personal training. Je volgt dan beiden een eigen plan maar jullie trainen zoveel mogelijk samen.

Zit ik er een jaar aan vast?

Nee, je kan maandelijks opzeggen. Wel krijg je korting als je wel een commitment voor een jaar aangaat.

Hoe gaan jullie om met Corona?

Wij werken 1 op 1 of in kleine groepjes. We houden de regels van het RIVM in de gaten. Deze checken wij wekelijks. We passen de training aan zodat deze conform de regels is. Wij willen geen risico lopen maar willen wel zo veel mogelijk blijven door gaan. Voor specifieke vragen hierover kan je contact opnemen.

Wat kan een personal trainer voor mij betekenen?

Een personal trainer is iemand die verstand heeft van training en voeding maar ook van slaap, ademhaling en stress. Zo kan een trainer je goed helpen bepaalde klachten te verminderen of juist nog energieker te worden. Een personal trainer kan dus ook je blinde vlek zien waardoor je niet meer terug valt in het oude jojo-effect.

Wat is het voordeel van personal training?

Het voordeel van personal training is dat je 1 op 1 werkt met een personal trainer die je helpt je doelen te halen. Door de korte wekelijkse gesprekken checken we hoe je er voor staat en wat we moeten aanpassen. Zo is jouw plan écht persoonlijk. Door de persoonlijke aandacht weet je zeker dat je de juiste oefeningen op de juiste manier uitvoert. Daarnaast heb je een stok achter de deur.

Wat kost een intake?

Een intakegesprek is standaard bij het volgen van personal training. De intake is gratis en duurt ongeveer 30-60 minuten.

Wat is een intake?

Een intake is een gesprek dat we voeren voordat we beginnen aan een traject. Wij helpen je om jouw doelen scherp te stellen en we maken in overleg een plan om je doel te behalen. We stellen dan ook frequentie en duur voor en hoe wij je gaan ondersteunen. Jij houd altijd de regie en we kunnen het plan tussentijds aanpassen.

Kan ik een proefles doen?

Ja, dat kan! Maar we willen dan eerst wel in gesprek. We willen graag eerst weten wat je wilt bereiken zodat we de proefles daarop aan kunnen laten sluiten. We willen graag dat je eerst kennis met ons maakt voordat je je inschrijft zodat je weet waar je aan begint. Een proefles aanvragen doe je hier

Op welke tijdstippen kan ik komen trainen?

Met personal training bepalen we samen wanneer je komt trainen. Dat kan voor je werk, tijdens je werktijd of na je werktijd. Uiteraard zijn sommige uren al bezet. De ervaring leert dat we er altijd wel uit komen. Meestal beginnen onze trainingen om 06.30 uur en eindigen ze rond 21.00 uur. Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk.

Welke kosten zijn ermee verbonden?

Personal training in een groepje van 3 begint vanaf €45 per uur. De duo training vanaf €32,50 per persoon en 1 op 1 personal training vanaf €50 per uur. Voor ondernemers zijn deze kosten zakelijk aftrekbaar.

Je vind een overzicht van alle kosten op deze pagina.

Hoe betaal ik?

Je betaald de trainingen per maand, kwartaal of per jaar vooraf. Je bepaalt je zelf wat je prettig vindt. Je krijgt van ons een factuur die je vervolgens kan overmaken. De meeste deelnemers stellen zelf een automatische overboeking in zodat ze er niet over na hoeven te denken.

Hoe vaak ‘moet’ ik personal training doen?

Je moet niets. In de intake stellen we een plan op. Hoe we dat plan invullen doen we in overleg. Wel kan je in het algemeen stellen dat 2 of 3 keer per week trainen meestal wel nodig is. Dit kan door personal training maar je kan ook zelf in een sportschool (met een schema van ons) aan de slag of je kan aansluiten bij de krachtgerichte bootcamps.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt normaal gesproken 60 minuten. Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk.

Wat doen we in een personal training sessie?

Een sessie bestaat meestal uit een voorbereiding (warming up) een kern en een afsluiting. In de kern van de training werken we aan jouw doel, meestal door krachttraining. We gebruiken verschillende materialen zoals lichaamsgewicht, elastieken, gewichten, watertassen (aquabags) en kettlebells. Je mag je voorkeuren aangeven, we houden daar rekening mee.

Wanneer zie ik resultaat?

Geduld is een schone zaak. Als je een uitdagend doel hebt gesteld dan kan het zomaar wat langer duren voordat je er bent. Soms zie je al wel wat in de spiegel maar niet op de weegschaal. Soms andersom. Vaak na een aantal weken kan je aan je kleding merken dat er wat veranderd. Dat zijn de leuke momenten!

Zijn er ook andere opties?

Naast de verschillende opties voor personal training kan je trainen in een groep. Deze groepstraining noemen we bootcamp. Wat dat bij ons precies inhoud lees je hier

Wij bieden geen vrij sporten aan.

Kan ik een schema voor in de sportschool krijgen?

Ja, dat is mogelijk. Als je naast de personal training of bootcamp ook in een sportschool of thuis traint dan krijg je dit schema er gratis bij. Wil je alleen een los schema? Dat kan ook. Een trainingsschema op maat voor 6-8 weken kost €25,- per schema.

Welke mogelijkheden zijn er?

Naast personal training 1 op 1 is het mogelijk samen met een bekende duo personal training te doen. Dit is nog leuker en ietsjes goedkoper dan 1 op 1, vanaf €32,50 per uur per persoon.

Je kan ook in een groepje met 2 gelijkgestemden personal training volgen vanaf €45 per uur.

Verder is het mogelijk om personal training te combineren met bootcamps. Hierdoor heb je naast je personal training ook nog begeleiding door dezelfde trainer. Dit is uitermate geschikt als je blessures hebt, fitter wilt worden of wilt afvallen. Meer lees je hier

Wie is de personal trainer?

De personal trainer is Collin Oosthof. Vanuit zijn ervaring in de topsport schermen (top 3 van Nederland en hij is Nederlands Kampioen Team Schermen) en zijn liefde voor ondernemerschap heeft hij FITGEHEIM opgericht: hoe je doelgericht een gezond en vitaal lichaam kunt krijgen door er op de juiste manier aan te werken. Wat hij naast bierbrouwen nog meer voor bijzondere hobby (voor een personal trainer) heeft en wat hem nog meer anders maakt lees je hier

Wat doet een personal trainer?

Staat de trainer met zijn armen over elkaar te schreeuwen dat je nog een keer moet opdrukken? Nee. Bij ons niet. Wij letten op details en willen dat je vooral voelt dat je de oefening goed uitvoert. Motiveren doen wij niet op een schreeuwerige manier. Als je dat zoekt dan ben je bij niet op het juiste adres. Wil je daarentegen normaal aangesproken worden en slim geholpen worden? Dan ben je welkom.

Hoe wordt het resultaat gemeten?

Het is een afhankelijk van je doel welke meetinstrumenten we gebruiken. Bij afvallen gebruiken wij meestal geen huidplooimeting. Wij hebben gemerkt dat veel mensen het niet prettig vinden om zonder shirt gemeten te worden (en dat is bij die meting wel nodig). Daarom doen wij dit in principe niet. Vaak wordt er thuis gewogen met een weegschaal en wordt de voortgang wekelijks besproken. Daarnaast adviseren wij om zelf een foto te maken om de 1-2 maanden. Zelf zie je soms de vooruitgang niet, terwijl die er wel is!

Tijdens de training meten we of je sterker wordt. Dan zien we door bijvoorbeeld verbetering in de technische uitvoering. Maar ook meer gewicht, meer herhalingen, meer sets en minder rust zijn voorbeelden van resultaat!

Moet ik cardio doen?

Nee, maar als je wilt kunnen we het wel doen.

Op welke manier train je?

De trainingssessie begint altijd met een warming up. Dat kan een cardio apparaat zijn maar dat hoeft niet. Meestal bevat de training geen cardio, maar dat kan wel als je dat leuk vind en het bij je doelstelling past.

Tijdens de training gebruiken we geen apparaten. Je staat met je voeten op de grond en doet oefeningen waarbij je niet alleen sterker wordt of afvalt maar ook die functioneel zijn. Functioneel betekent eigenlijk niets anders dan ‘nuttig’ voor jouw doelstelling. Dat kunnen oefeningen zijn met gewichten, stangen maar ook met water en touwen.

Wij vinden het belangrijk dat je zelf aangeeft wat je leuk vindt. Daar houden we rekening mee.

Moet ik een vetmeting doen?

Nee. Wij zijn geen voorstander van de huidplooimeting. Wij geloven dat er betere manieren zijn om voortgang te meten.

Moet ik een app bij houden?

Dat kan. Als we heel precies willen meten hoeveel calorieën je eet, dan is het bijhouden van een app een makkelijke manier.

Moet ik krachttraining doen?

Dat hoeft niet, maar de meeste trainingen bevatten veel krachtoefeningen. Maar dat hoeft niet perse met gewichten te zijn. Kracht training gaat ook over coördinatie, balans, lenigheid en lichaamsbesef.

Over Fitgeheim

Jou helpen om krachtig en fit te worden. Dat is waar ik me met Fitgeheim elke dag met passie voor inzet.

Als Nederlands Kampioen Team Schermen zet ik mijn sportervaring, kennis over gezonde voeding en liefde voor het ondernemerschap in om jou te helpen je doelen te bereiken. Elke personal training draait om jou. Bij de start kijken we waar je staat en waar je aan je aan wilt werken.

Ik ben graag de stok achter de deur om jou te motiveren en praktische tips te geven, zodat jij de fitste en krachtigste versie van jezelf wordt.

Neem contact op
Fitgeheim

Personal training 1 op 1

Vanaf 10 lessen

Privé training

Aan huis of bij ons op locatie

Kracht- en conditietraining

Op maat gemaakt plan

Voedingsadviezen

Kracht- en conditietraining

 

Privéles vanaf €55 per persoon per uur bij jaarafname

Fitgeheim

Personal training in duo’s

Vanaf 10 lessen

Training duo’s met een vriend(in)

Eigen trainingsschema

Kracht- en conditietraining

Op maat gemaakt plan

Voedingsadviezen

 

Personal training vanaf €37,50 per persoon per uur bij jaarafname

Fitgeheim

Personal training met bootcamp

Onbeperkte bootcamp

Personal training en bootcamp

Personal training in duo’s

Kracht- en conditietraining

Op maat gemaakt plan

Voedingsadviezen

Persoonlijke begeleiding

 

Vanaf €199 per maand bij jaarafname

Contact met Collin

Heb je vragen over de lessen of wil je weten of mijn trainingen bij jou passen? Of wil je een proefles aanvragen?

Fitgeheim Blog